fbpx
Shopping Cart

За връзка с нас: 0897 862 673

Безплатна доставка за поръчки над 80лв

Съставки

Съставки

Стремим се да предлагаме максимално натурална и органична козметика, с грижа за здравето на нашите клиенти. Произвеждаме малки партиди, за да гарантираме качеството на всяка една капка от продуктите ни.

Използваме възможно най-естествени съставки. Те са студено пресовани до съвършенство, без да се добавя или отнема абсолютно нищо от суровите органични материали. Нашите продукти не се тестват върху животни, не съдържат ГМО, парабени и минерални масла.


В City Cocoon подбираме съставките на продуктите си изключително внимателно, така че до вас да достигнат балансирани формули от качествени суровини, които да работят за грижата и здравето на вашата кожа.

За формулата на нашите продукти се грижат някои от най-добрите химици в сферата козметиката. Тяхната работа допринася за перфектното действие на нашите продукти върху вашата кожа.


Повечето от екстрактите, които използваме, са извлечени в собствената ни лаборатория. Така можем да контролираме производствените процеси и да постигнем високо качество на суровините, което да удовлетвори нашите стандарти.

В лабораторията си следим отблизо и разработката и тестовете на продуктите ни. По този начин успяваме да създадем по-прецизни продукти, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти.

Абонамент за бюлетин

* задължителни полета

Моля селектирайте каналите, по които искате да разбирате от City Cocoon:

Можете да се опишете по-всяко време, като кликнете върху линка който се намира в крайя на нашия мейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

City Cocoon©