Shopping Cart

ВИА CITYSTEMTM

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

CITYSTEMTM

Бял пчелник

Белият пчелник (Marrubium vulgare) е известен с лечебните си свойства още на древните римляни и араби. Използван е в народната медицина като лек срещу дихателни усложнения и за подобряване на храносмилането. Растението има и противовъзпалително действие и се прилага външно при кожни проблеми.

Благодарение на технологията HTNTM всички ценни съставки на белия пчелник са извлечени и синтезирани в една нова активна съставка, наречена CITYSTEMTM, която се характеризира с много висока концентрация на фенилпропаноиди. Тя ефективно противодейства на вредното градско замърсяване, запазва кожата чиста, прави я гладка и мека и намалява неравностите по нея.

Действие:

Предпазва клетките на кожата от проникването на замърсители и състаряване. Неутрализира токсичните оксиданти, които нарушават структурата на протеините и липидите. Засилва бариерната функция на кожата и стимулира естествените антиоксиданти на кожата. Подобрява клетъчния метаболизъм и намалява риска от възпаления.

CITYSTEMTM е активна съставка със забележителни резултати в борбата срещу видимите и невидими ефекти от замърсяването върху кожата, доказани в поредица тестове in-vivo: 84% от участвалите в тестовете, съобщават за намаляване на неравностите по кожата, сияен тен и мека и гладка кожа само след 4 седмици употреба.