fbpx
Shopping Cart

За връзка с нас: 0897 862 673

Безплатна доставка за поръчки над 80лв

За нас

За насПродуктите на City Cocoon Skin Care едновременно предпазват от въздействието на околната среда, и в същото време са създадени с грижа за нея - това намира отражение и в избора на опаковки, и в избора на съставките, които използваме, както и в производствените практики, които следваме. Постарахме се City Cocoon Skin Care да представлява една цялостна завършена концепция за „отговорна” козметика.
И понеже искаме отговорното ни отношение да не е само на думи, продуктите на City Cocoon Skin Care се предлагат в стъклени бурканчета, които не само спомагат за по-добро съхранение, но и могат да бъдат рециклирани. Същото важи и за картонените ни опаковки, които са от рециклирана хартия.

City Cocoon Skin Care не се тестват върху животни и не съдържат никакви животински продукти.
В продуктите на City Cocoon Skin Care няма ГМО, парабени и минерални масла.
Повечето от екстрактите, които използваме, са извлечени в собствената ни лаборатория, под вещия контрол на висококвалифициран екип от химици и биохимици с дългогодишен опит в козметиката, защото целим качество, което да удовлетворява нашите стандарти.

И понеже искаме продуктите, които създаваме, да отговарят на нашето отношение към света, използваме само висококачествени, натурални и еко-сертифицирани съставки. Всички продукти на City Cocoon Skin Care се произвеждат в съответствие с Добрите производствени практики (CGMP). Сертифицирани сме както по GMP, така и по ISO 9001 / ISO 22716.

CityCocoon Cert CityCocoon Cert
Отдел "Контрол на качеството" тества суровините и опаковъчните материали, както и полуготовите продукти в собствена лаборатория. Всяка произведена партида е лабораторно тествана, след което мостра е задържана и наблюдавана за период от 4 години.