Shopping Cart

Връщане на стока

Връщане

Анулиране на поръчката

Можете да отмените подадена поръчка в рамките на 24 часа. Свържете се с екипа ни на следния имейл:order@citycocoonskincare.com.

Не можете да отмените поръчката си след определения период.

Връщане на стоки

Ако продуктите ви вече са доставени, имате 14-дневен срок, през който можете да върнете стоката, считано от деня след получаването на продуктите, включително уикендите и официалните празници. Стоката трябва да ни бъде върната, без да бъде отваряня и в добър търговски вид.

Когато стоката пристигне при нас обратно, ние ще възстановим пълната сума в рамките на 14 календарни дни след датата, на която сме получили върнатите продукти.

Ако анулирате поръчката си, защото сте променили решението си, моля, имайте предвид, че ще трябва да платите раходите по връщане на стоките, ако стоките вече са били изпратени.

Повредени стоки

Ако продуктите, които получавате са повредени, моля, уверете се, че ни ги върнете в рамките на 21 дни след получаването им. В този случай ще ви бъде предложена размяна или пълно възстановяване на средства след получаване на върнатите продукти. В случай на дефектни продукти или продукти, които не съответстват на описанието, дадено в момента на продажба, пощенските разходи ще бъдат за наша сметка.

Нищо в настоящите Общи условия не засяга вашите законови права като потребител.